ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΥΝΗΓΩΝ
Μία μοναδική προσφορά ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ για κυνηγούς, παλαιούς & νέους από τη Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας εξασφάλισε και διανέμει δωρεάν στους κυνηγούς της, νέους και παλαιούς, υψηλού επιπέδου Κυνηγετική Εκπαίδευση, σε χρόνο βολικό, με εύκολη χρήση και αποτελεσματικό τρόπο εκμάθησης!!!

Η εκπαίδευση γίνεται online μέσω του site www.hunting-academy.edu.gr μέσα σε ένα περιβάλλον ηλεκτρονικής εκμάθησης (eLearning). Το υλικό της πλατφόρμας περιλαμβάνει videos, ενημερωτικά αρχεία και σημειώσεις, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπαίδευση από τους πλέον έμπειρους και ειδικούς εκπαιδευτές, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα επιθυμείτε μέσω του υπολογιστή ή του tablet σας. Στο τέλος της εκπαίδευσης κάθε ενότητας θα σας ζητηθεί να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις.

Εφόσον επιτύχετε στην εξέταση, αποκτάτε αυτόματα Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και αν το εκτυπώσετε.

Το χρόνιο αίτημα των κυνηγών για την απόκτηση μαζικά κυνηγετικής παιδείας, η Δ΄Κ.Ο.Σ.Ε το έκανε επιτέλους πράξη!

Είναι στο χέρι σου να επωφεληθείς από αυτή τη μοναδική ευκαιρία και να  επιμορφωθείς σε θέματα βιολογίας και αναγνώρισης ειδών της άγριας πανίδας, νομοθεσίας, ασφαλούς χρήσεις των όπλων και πολλών ακόμα ενοτήτων που σχετίζονται με την αγαπημένη σου δραστηριότητα.

Οδηγίες Ενεργοποίησης Πρόσβασης:

Η διαδικασία γίνεται με 2 βήματα:

α) μπαίνετε στη σελίδα https://www.hunting-academy.edu.gr/dkose/ και πατάτε το κουμπί ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

β) επιλέγετε το σύνολο των 15 μαθημάτων και πατάτε το κουμπί ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.

Μπορείτε πλέον να παρακολουθήσετε το σύνολο των μαθημάτων και καλή σας επιτυχία!