ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
Βάζουμε την τεχνολογία των σύγχρονων κινητών τηλεφώνων στην υπηρεσία των κυνηγών μας!!!

Με την εφαρμογή ‘ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ’, που αγόρασε και διανέμει δωρεάν στους κυνηγούς της η Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας εξασφαλίζει την:

  • Ασφαλή άσκηση του κυνηγίου, δίνοντας τη  δυνατότητα στον κυνηγό να επικοινωνήσει  άμεσα με πρόσωπα τις επιλογής του, σε περίπτωση  που αντιμετωπίζει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, γνωστοποιώντας τους αυτόματα το  ακριβές γεωγραφικό του στίγμα.
  • Συνεχή και υπεύθυνη ενημέρωση για τις ρυθμίσεις θήρας & και τις απαγορεύσεις στον κυνηγότοπο.  Παρέχει το σύνολο των χαρτών των απαγορευμένων περιοχών πανελλαδικά. Βασική λειτουργία είναι η αυτόματη ενημέρωση του χρήστη για την είσοδο στις εν λόγω περιοχές
  • Καταγραφή του θηραματικού πλούτου της χώρας
  • Πρόσβαση σε χρήσιμα τηλέφωνα & πληροφορίες

 

Οδηγίες εγκατάστασης:

Μεταβαίνετε από την συσκευή τηλεφώνου σας στο Google Play Store (για android κινητά) ή στο App Store (για iOS κινητά) και κάνετε αναζήτηση την εφαρμογή kentavros, την οποία και κάνετε εγκατάσταση στο κινητό σας τηλέφωνο. Για την ενεργοποίηση της εφαρμογής είναι απαραίτητος ο ατομικός κωδικός QR που σας έχει χορηγήσει ο κυνηγετικός σας σύλλογος , ο οποίος είτε σκανάρεται με την κάμερα του κινητού είτε πληκτρολογείται χειροκίνητα.